Plåtslageritjänster

På Fk Plåtslageri AB specialiserar vi oss på plåtslageri med en bred tjänsteportfölj, från takläggning till precisionstillverkning av fönsterbleck och skräddarsydda beslag. Våra lösningar är anpassade för att möta Gotlands unika miljö, och vi strävar efter att leverera hållbara, estetiskt tilltalande resultat för varje projekt. Låt oss göra ditt nästa byggprojekt till en framgång med vår expertis. 

Några exempel på våra plåtslageritjänster

Takläggning

Våra takläggningstjänster inkluderar allt från installation av nya tak till reparation och underhåll av befintliga. Vi använder högkvalitativa material som är utvalda för att stå emot  tuffa väderförhållanden, vilket säkerställer långvarig hållbarhet.

Fönsterbleck

Specialtillverkade fönsterbleck är avgörande för att skydda din fastighet mot vattenintrång. Vi installerar fönsterbleck som inte bara är funktionella utan också estetiskt tilltalande, tillverkade för att komplettera byggnadens exteriör.

Beslag

På Fk Plåtslageri AB specialiserar vi oss på att skapa anpassade beslag som inte bara är funktionella utan även estetiskt anpassade till varje unikt byggnadsprojekt. Varje beslag är noggrant utformat för att möta dina behov.

Börja ditt projekt med oss!

Är du redo att förbättra din fastighet med professionellt plåtslageri? Kontakta oss idag för att diskutera dina behov.