Om Fk Plåtslageri AB

Fk Plåtslageri AB, baserat på Gotland, är ett hantverksmässigt företag som står för kvalitet och pålitlighet inom plåtslageri. Grundat och drivet av Fredrik Karlqvist, med över 25 års erfarenhet inom branschen, erbjuder vi skräddarsydda lösningar som kombinerar traditionellt hantverk med djupgående branschkunskap.

Din lokala expert på plåtslageri i Gotland

Välkommen till Fk Plåtslageri AB, där vi specialiserar oss på att leverera skräddarsydda plåtlösningar för både privata hem och företagsfastigheter. Som ensam ägare och operatör, sätter Fredrik Karlqvist sin ära i att försäkra att varje projekt inte bara uppfyller, utan överträffar kundens förväntningar. Vi står för kvalitet, hållbarhet och estetik i allt vi gör, från enkla reparationer till komplexa installationer.

Personligt engagemang i varje detalj

Med över 25 års erfarenhet har Fredrik en gedigen förståelse för plåtslageri. Hans expertis omfattar allt från detaljerade anpassningar till större installationsprojekt. Att driva företaget själv möjliggör för Fredrik att ge varje projekt personlig uppmärksamhet, vilket säkerställer lösningar som inte bara är funktionella men också estetiskt tilltalande.

Intresserad? Hör av dig?

Är du intresserad av våra tjänster eller har frågor om hur vi kan hjälpa just ditt projekt? Tveka inte att kontakta oss. Hos Fk Plåtslageri AB är vi alltid redo att lyssna på dina behov och diskutera lösningar som bäst passar dina önskemål och krav. Vi ser fram emot att höra från dig och utforska hur vi kan göra ditt nästa plåtslageriprojekt till en framgång.

Kontakta oss